Het principe is vergelijkbaar met klonen:

 

Geprofileerde plaat wordt gewalst, wat inhoudt dat het patroon op regelmatige afstanden terug-keert. De Profile Repair medewerker gaat nu op zoek naar een onbeschadigd overeenkomstig deel van de schade-plek. Het gezonde deel wordt afgeplakt en ontvet. Hierop wordt een speciale voor Profile Repair ontwikkelde gel-coat op basis van epoxy aangebracht. Na droging ontstaat een doorzichtige mal, met dezelfde specifieke kenmerken van de beschadigde wand.

 

 

 

 

 

Oorspronkelijk was voorzien in herstel van deukjes ter grootte van ( toen nog ) een gulden!

 

Inmiddels hebben de herstellers de techniek zo goed onder de knie dat zij voor scheuren en deuken van meer dan 80 cm hun hand niet meer omdraaien. Het totale schadebedrag is afhankelijk van de lengte van de beschadiging en de te spuiten delen.

 

Indien door de aanrijding of andere oorzaak de plaat gescheurd is, wordt dit eerst met een speciaal verlijming-systeem hersteld. Om de kwaliteit van de reparaties te verzekeren, werkt de Profile Repair organisatie uitsluitend met FOCWA erkende schade-herstel bedrijven met speciaal opgeleide medewerkers. Ook ons bedrijf geeft 10 jaar schriftelijke Profile - Repair Garantie!

 

 

 

 

 

Het beschadigde plaat-deel wordt blank gemaakt met een roterend borsteltje. De mal wordt op de schade-locatie met plakband scharnierend geplaatst, er omheen wordt een rand met kitmateriaal aangebracht en met folie afgedekt.

 

De deuk wordt opgevuld met een speciaal vulmiddel, welke uitermate geschikt is voor aluminium. Vervolgens wordt de mal door middel van een vacuŁm-systeem in het vulmiddel gedrukt. Door de doorzichtige structuur van de mal, kan de schade-hersteller nauwkeurig de juiste verdeling van het vulmiddel volgen - In dit stadium is corrigeren nog mogelijk -.

 

Na droging van het vulmiddel wordt de mal afgenomen en de ontstane randjes zorgvuldig verwijderd. De verdere afwerking vertoont veel overeenkomst met de werkzaamheden bij doorsnee auto schade-herstel.

 

 

 

 

 

Om de kwaliteit van de reparatie aan geprofileerde wandplaat te onderstrepen geven wij op deze reparatie 10 Jaar schriftelijke Garantie!

 

 

 

 

Waarborging kwaliteit
VacuŁm trekken & structuur aanbrengen
Plaatstructuur dupliceren
Wie herstelt wat
Profile Repair Caravan en Camper wand-herstel
Perfecte afwerking

Omdat de kleuren van caravans veelal niet in het programma van de lak-leverancier voorkomen, dienen veel kleuren handmatig te worden gemengd. Ook de veel bij caravans en campers voorkomende biezen, die er meestal op gelakt zijn, worden door de reparateur weer op gespoten. Indien het plakbiezen betreft die niet meer verkrijgbaar zijn, kunnen deze er uiteraard ook op gespoten worden.

 

 

 

 

 

Van Rijn’s Caravan en Camper schadeherstel bedrijf

staat garant voor hoog kwalitatief schadeherstel!

DOWN-PR

TOP-PR.

TOP-PR

DOWN-PR.

Een ongeluk met een Caravan of Camper schuilt in een klein hoekje. Meestal gaat het maar om een deuk of schram, maar de kosten vielen vroeger doorgaans flink tegen, omdat veelal de beplating vervangen moest worden.

 

Met het Profile Repair wand-herstel systeem wordt een dergelijke schade onzichtbaar hersteld in korte tijd en tegen een aanzienlijk lager schadebedrag dan voorheen. Werd de schade in het verleden uitsluitend opgelost door het beschadigde plaatdeel te vervangen, met de Profile Repair wand-herstel methode is plaatselijk herstel zonder plaatvervanging mogelijk.

 

Voordelen hiervan zijn dat de gewichtstoename bij het zogenaamde overplakken vervalt, en tevens van de mogelijkheid van lekkage achteraf bij wandplaat vernieuwen geen sprake is. De methode werd onderworpen aan een TNO-onderzoek die de duurzaamheid van de reparatie techniek heeft aangetoond en is in een groot aantal landen beschermd door een octrooi.

PRF.
PRF.