Onze aanpak

Onze aanpak voor het herstellen van hagelschade is eenvoudig maar effectief:

We gebruiken speciaal ontwikkelde GFK-platen voor reparaties aan uw dak- en voorwandplaten. Deze platen zijn bestendiger tegen hagel, waardoor er geen verdere schade ontstaat na een hagelbui.

Deze dakplaten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die goed passen bij de wand- en dakplaten die gebruikt worden voor caravans en campers.

Het resultaat van onze reparatie is verbluffend: de hagelschade verdwijnt volledig en uw caravan of camper ziet er weer als nieuw uit! Dankzij het gebruik van hagelbestendige platen is de kans op schade bij een gemiddelde hagelbui praktisch nihil.

Na de reparatie is er geen zichtbare schade meer. Onze GFK/Polyester platen zijn gepatenteerd en grondig getest en goedgekeurd door gerenommeerde onderzoeksinstituten. Onze aanpak wordt gesteund door caravan- en mobilhomeverzekeraars. Dit bespaart tussen de 40% en 60% in vergelijking met het vervangen van nieuwe delen en vermindert ook het risico op lekkages.

RSE_dsc0507_Reportage-Werkplaats_LR_90

Neem contact met ons op

Hebt u schade aan uw caravan of camper en wilt u dit laten herstellen op een vakkundige manier? Of is uw voertuig toe aan een onderhoudsbeurt? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij helpen u graag verder.

Image.png