Omnia CCS

Wij zijn aangesloten bij Omnia CCS. Omnia CCS is een nationaal partnerschap van professionele schadeherstellers voor alle soorten schade aan uw camper of caravan. Het partnerschap brengt alleen getrainde en deskundige herstellers samen, die kwaliteitsdiensten, uitstekende klantenservice en garantie bieden. Het belang van goed herstel betekent ook dat de waarde van uw camper of caravan behouden blijft. Omnia CCS regelt het gehele schadeafhandelingsproces rechtstreeks met uw verzekeraar, omdat ze werken met bijna alle camper- en caravanverzekeraars.

Bekijk hieronder een greep uit onze partners en volmachten waarvoor wij werken.

RSE_dsc0583_Reportage-Werkplaats_LR_107

Verzekeraars

Volmachten

Over van Rijn Schadeherstel

Van Rijn Caravan- en Camper schadeherstel is Bovag gecertificeerd en aangesloten bij Bovag Caravan en Camper schadeherstel Service Bedrijven. U kunt bij ons rekenen op 4 jaar schriftelijke garantie op schadeherstel aan caravans en campers, en hebben overeenkomsten met verschillende verzekeringsmaatschappijen voor een snelle afwikkeling van uw schade.

Daarnaast biedt Van Rijn Caravan- en Camper schadeherstel ook een eigen afsluitbare parkeerplaats voor een veilige opslag van uw caravan of camper. Wij hebben ook Profile Repair Caravan en Camper wand schadeherstel, een unieke methode voor het herstel van geprofileerde aluminium wandplaten, waarvoor zij 10 jaar schriftelijke garantie bieden. Bij Van Rijn Caravan- en Camper schadeherstel bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Hoe kunnen wij u helpen?

RSE_dsc0342_Reportage-Werkplaats_LR_42

Caravan

Is uw caravan beschadigd? Wij zorgen ervoor dat deze weer in perfecte staat is. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise garanderen we een hoogwaardig resultaat. Bij Van Rijn kunt u rekenen op uitstekende service en een snelle afhandeling van uw schade.

Herstel caravanschade
RSE_dsc0297_Reportage-Werkplaats_LR_33.jpg

Camper

Heeft uw camper schade? Ons deskundige personeel zorgt ervoor dat uw camper snel en vakkundig wordt gerepareerd na schade. We gebruiken alleen de beste materialen voor duurzaam herstel, zodat uw camper weer als nieuw functioneert.

Herstel camperschade
RSE_dsc0505_Reportage-Werkplaats_LR_89

Onderhoud

Is uw caravan of camper toe aan onderhoud? Wij zorgen voor grondige jaarlijkse inspecties en effectieve reparaties, zodat uw voertuig altijd in optimale staat blijft. Met een regelmatig onderhoud weet u zeker dat uw voertuig veilig is, zodat u zorgeloos op vakantie gaat.

Onderhoud aanvragen

Neem contact met ons op

Stel hieronder uw vraag, wij helpen u graag verder!

Image.png