Hagelschade

Hagelschade is een veelvoorkomend probleem. Wij monteren een dakplaat die ontwikkeld is van hagelbestendiger materiaal: GFK. Dit ziet er net zo uit als aluminium, maar kan veel meer hebben. Als je aluminium dak beschadigd raakt, kunnen wij dit tegen meerprijs vervangen door de hagelbestendige GFK-plaat. Zo ben je beschermd voor toekomstige hagelstormen.

RSE_dsc0595_Reportage-Werkplaats_LR_111

Polyesterherstel

Stel, tijdens uw vakantie met uw caravan of camper, raakt de polyester zijkant of dak beschadigd door bijvoorbeeld een tak. Natuurlijk wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben, zodat u weer zorgeloos gebruik kunt maken van uw voertuig. Bij Van Rijn zorgen wij ervoor dat we dit snel en op de juiste manier afhandelen, waarbij het verschil tussen nieuw en hersteld niet zichtbaar is. 

RSE_dsc0293_Reportage-Werkplaats_LR_32.jpg

Profile Repair

Een deuk of kras in je caravan of camper is zo gedaan en de kosten vallen vaak tegen. Maar met het Profile Repair wandherstelsysteem wordt de schade snel en goedkoop onzichtbaar hersteld. Dit Nederlandse systeem is al sinds 1995 een uitkomst. Voorheen moest het beschadigde deel van de wand vernieuwd worden, maar nu kan dit opgelost worden met plaatselijk herstel zonder plaatvervanging. Hierdoor wordt het gewicht niet verhoogd en is er geen risico op lekkage na het vernieuwen van de wand. TNO heeft de duurzaamheid van deze reparatiemethode aangetoond, dus ga gerust op vakantie met een perfect herstelde wand.

RSE_dsc0297_Reportage-Werkplaats_LR_33.jpg

Spot repair

Spot repair wordt toegepast om kleine beschadigingen of krassen te herstellen door alleen het beschadigde gebied lokaal te spuiten, waardoor volledige delen niet gespoten hoeven te worden. Deze methode van reparatie is niet alleen sneller, maar ook voordeliger dan de traditionele aanpak.

RSE_dsc0438_Reportage-Werkplaats_LR_70

Neem contact met ons op

Hebt u schade aan uw caravan of camper en wilt u dit laten herstellen op een vakkundige manier? Of is uw voertuig toe aan een onderhoudsbeurt? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij helpen u graag verder.

Image.png