Hagelschade

Hagelschade is een veelvoorkomend probleem. Wij monteren een dakplaat die ontwikkeld is van hagelbestendiger materiaal: GFK. Dit ziet er net zo uit als aluminium, maar kan veel meer hebben. Als je aluminium dak beschadigd raakt, kunnen wij dit tegen meerprijs vervangen door de hagelbestendige GFK-plaat. Zo ben je beschermd voor toekomstige hagelstormen.

RSE_dsc0598_Reportage-Werkplaats_LR_112

Polyesterherstel

Stel, tijdens uw vakantie met uw caravan of camper, raakt de polyester zijkant of dak beschadigd door bijvoorbeeld een tak. Natuurlijk wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben, zodat u weer zorgeloos gebruik kunt maken van uw voertuig. Bij Van Rijn zorgen wij ervoor dat we dit snel en op de juiste manier afhandelen, waarbij het verschil tussen nieuw en hersteld niet zichtbaar is. 

RSE_dsc0244_Reportage-Werkplaats_LR_19.jpg

Profile Repair

Een deuk of kras in je caravan of camper is zo gedaan en de kosten vallen vaak tegen. Maar met het Profile Repair wandherstelsysteem wordt de schade snel en goedkoop onzichtbaar hersteld. Dit Nederlandse systeem is al sinds 1995 een uitkomst. Voorheen moest het beschadigde deel van de wand vernieuwd worden, maar nu kan dit opgelost worden met plaatselijk herstel zonder plaatvervanging. Hierdoor wordt het gewicht niet verhoogd en is er geen risico op lekkage na het vernieuwen van de wand. TNO heeft de duurzaamheid van deze reparatiemethode aangetoond, dus ga gerust op vakantie met een perfect herstelde wand.

RSE_dsc0442_Reportage-Werkplaats_LR_71

Spot repair

Spot repair wordt toegepast om kleine beschadigingen of krassen te herstellen door alleen het beschadigde gebied lokaal te spuiten, waardoor volledige delen niet gespoten hoeven te worden. Deze methode van reparatie is niet alleen sneller, maar ook voordeliger dan de traditionele aanpak.

RSE_dsc0438_Reportage-Werkplaats_LR_70

Neem contact met ons op

Stel hieronder uw vraag, wij helpen u graag verder!

Image.png
Path 302.svg
Allround schadeherstel sinds 1985
Path 302.svg
Kostenbesparende reparaties
Path 302.svg
Uitstekende service en kwaliteit
Zijn jullie buiten openingstijden geopend voor spoedgevallen?

In uitzonderlijke situaties zijn wij bereikbaar op 06 - 28 30 43 23. Dit nummer is alleen bereikbaar voor noodsituaties, dus alleen wanneer de schade niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag. 

Hoe snel kunnen jullie schade aan mijn caravan repareren?

Via het contactformulier kunt u een afspraak inplannen. Spoed? Bel dan even naar 0577 49 22 57, wij kijken dan hoe we u het beste kunnen helpen.

Bieden jullie garantie op de uitgevoerde reparaties?

Wij bieden garantie op uitgevoerde reparaties, ga voor meer informatie naar Garantie & Service.

Kunnen jullie ook schade herstellen aan oudere of klassieke campers en caravans?

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise is het geen probleem om schade te herstellen aan oudere of klassieke campers of caravans.

Kunnen jullie ook schade aan het dak van mijn caravan repareren?

Ook schade aan het dak van uw caravan of camper kunnen wij repareren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat zijn de gemiddelde kosten voor het repareren van schade aan mijn caravan?

De kosten verschillen erg per soort schade. Neem voor een indicatie contact op via het formulier of bel 0577 49 22 57.

Moet ik van tevoren een afspraak maken voor een reparatie?

Het is handig om van tevoren een afspraak te maken, zo weet u zeker dat wij uw caravan of camper kunnen repareren. Een afspraak maken kan via het contactformulier of door ons te bellen op 0577 49 22 57.

Kan ik mijn camper of caravan voor een algemene inspectie naar jullie brengen om potentiële schade op te sporen?

Dat kan zeker. Wij bieden onderhoudsbeurten aan. Hierbij is er de optie voor alleen een onderstelbeurt of een complete beurt. Zo kunt u veilig op pad met uw caravan of camper.

Welke soorten reparaties kunnen jullie aan mijn camper uitvoeren?

Wij kunnen verschillende reparaties uitvoeren. Bij caravanschade of camperschade kunnen wij onder andere hagelschade, GFK, Profile Repair, Spot Repair of instucken toepassen. Ook met grote, complexe schade bent u bij ons op het juiste adres.

Helpen jullie ook met het herstellen van vochtschade aan campers?

Ook bij vochtschade helpen wij u graag verder. Om vochtschade te voorkomen bieden wij vochtmetingen aan.

Welke regio’s bedienen jullie voor caravan- en camperreparaties?

Wij bevinden ons in Elspeet en bedienen de regio's hieromheen.