Over Van Rijn.

Van Rijn Caravan- en Camper schadeherstel is opgericht door de vorige eigenaar Herman van Rijn in 1985. Van Rijn had toen veel ervaring opgedaan als allround schadeherstel vakman, waardoor hij het schadeherstelbedrijf met gedrevenheid en vakmanschap startte in Elspeet. Door een focus op uitstekende kwaliteit, klantvriendelijkheid en een no nonsense aanpak, groeide het schadeherstelbedrijf gestaag en kreeg landelijke bekendheid. Inmiddels is Niek van Rijn eigenaar van het bedrijf. Van Rijn is dus echt een familiebedrijf, waardoor er veel kennis en ervaring binnen het bedrijf is.

Enkele jaren later breidde het bedrijf uit met de oprichting van een eigen Caravan en Camper schadeherstel afdeling. Met ons specialisme en vakmanschap verwierven wij vervolgens landelijke bekendheid bij caravan en camperbezitters. Tegenwoordig is Van Rijn Caravan- en Camper schadeherstel de specialist op het gebied van reparatietechnieken voor onder andere caravans, campers en auto's. Wij zijn een dienstverlener aan zowel particulieren als bedrijven en bij ons

kunt u terecht voor jaarlijkse inspecties en reparaties van uw voertuig. O​​ok met een grote, complexe schade kunt u bij ons terecht.

Van Rijn Caravan- en Camper schadeherstel is Bovag gecertificeerd en aangesloten bij Bovag Caravan en Camper schadeherstel Service Bedrijven. Wij zijn ook lid van de verzekering die Bovag heeft via de Bovemij. U kunt bij ons rekenen op 4 jaar schriftelijke garantie op schadeherstel aan caravans en campers, en we hebben overeenkomsten met verschillende verzekeringsmaatschappijen voor een snelle afwikkeling van uw schade.

Daarnaast biedt Van Rijn Caravan- en Camper schadeherstel ook een eigen afsluitbare parkeerplaats voor een veilige stalling van uw caravan of camper. We hebben ook Profile Repair Caravan en Camper wand schadeherstel, een unieke methode voor het herstel van geprofileerde aluminium wandplaten, waarvoor wij 10 jaar schriftelijke garantie bieden. Bij Van Rijn Caravan- en Camper schadeherstel bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Afspraak maken bij Van Rijn

Vul het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Image.png