Onderstelbeurt

Bij Van Rijn kunt u terecht voor de onderhoudsbeurt van uw caravan of camper. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de verlichting, remmen en poten van uw voertuig. Een onderhoudsbeurt is een must voor de veiligheid en wordt zelfs verplicht gesteld vanuit de verzekeraar bij caravans. Zo voorkomt u problemen in de toekomst en bent u verzekerd van een veilige vakantie met uw caravan of camper. De onderstelbeurt is een belangrijk onderdeel van de jaarlijkse onderhoudsbeurt en zorgt ervoor dat uw caravan of camper goed functioneert. Onze vakmensen zorgen voor een grondige inspectie en de nodige reparaties.

RSE_dsc0485_Reportage-Werkplaats_LR_84

Complete beurt

Bij Van Rijn kunt u ook kiezen voor een complete onderhoudsbeurt voor uw caravan of camper. Tijdens deze uitgebreide beurt worden alle onderdelen van de caravan of camper gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de scharnieren die gesmeerd moeten worden. Dit zorgt niet alleen voor een soepelere werking van de caravan of camper, maar verlengt ook de levensduur van de onderdelen. Onze vakmensen nemen de tijd voor een grondige inspectie en onderhoudsbeurt, zodat u met een gerust hart op reis kunt. Bij Van Rijn bent u verzekerd van deskundig onderhoud en hoogwaardige kwaliteit.

RSE_dsc0499_Reportage-Werkplaats_LR_87
Path 302.svg
Allround schadeherstel sinds 1985
Path 302.svg
Kostenbesparende reparaties
Path 302.svg
Uitstekende service en kwaliteit

Neem contact met ons op

Hebt u schade aan uw caravan of camper en wilt u dit laten herstellen op een vakkundige manier? Of is uw voertuig toe aan een onderhoudsbeurt? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij helpen u graag verder.

Image.png